sporthaus, sporthaus gastein

A Ház, a Völgy és Mi...

A Házról

A SportHaus Gastein 3 szintből áll, szintenként két szobával, konyhával, tusolóval és WC-vel, apartmanszerűen kialakítva. Áraink tartalmazzák a végtakarítás díját, ágyneműhasználatot, konyháink használatát, korlátlan WLAN internetet, valamint ingyenesen vagy kedvezményes áron biztosítunk sportfelszereléseket kipróbálásra.

A bad gasteini sílift 3 perc autóval, de a völgyben lévő öt nagy pályarendszer is elérhető 10-15 perc alatt. Ingyenes síbuszjárat is működik, melynek a megállója 600 méterre található tőlünk.

A közelben működik egy pékség, és három nagyobb élelmiszerbolt (Billa, Eurospar) valamint több jó étterem közül is lehet válogatni.

sporthaus, sporthaus gastein

Gastein

Bad Gastein és a Gasteinertal (Gastein völgy) világszerte nagy hírnévnek örvend a gyógyulni, pihenni és sportolni vágyók körében. Már 1600-as évek óta császári termálfürdőként működik. Egy négyzetkilométeres területen 18 darab 47 fokos hőforrás tör föl, ami az Alpokban egyedülálló. Emellett Ausztriában a Gastein völgyet a harmadik legnépszerűbb sícentrumként tartják számon Ischgl és St.Anton után.

Az évszázadok folyamán mintegy 40 nemzet polgárai telepedtek le a völgyben, ami egy rendkívüli toleráns és nyitott közösséget eredményezett. Az itt tapasztalt vendégszeretetet, sokszínűséget és nyitottságot szeretnénk mi is képviselni a SportHaus Gastein falai közt. Szeretnénk lehetőséget nyújtani több sportág kipróbálására télen-nyáron, valamint megfelelő környezetet biztosítani az aktív pihenést kedvelők és a nyugalomra, gyógyulásra vágyók számára egyaránt.